Nederlandse windenergie

Kies voor zekerheid met een vast energiecontract

Bij ENGIE begrijpen we dat zekerheid belangrijk is. Met een vast energiecontract weet je precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen, geen onverwachtse veranderingen van je tarief. Een vast energiecontract biedt je de rust en zekerheid die je zoekt.

Waarom kiezen voor een vast energiecontract?

Een vast energiecontract betekent dat je energietarieven gedurende de looptijd van je contract niet veranderen. Dit biedt verschillende voordelen:

  • Voorspelbare kosten: Je weet precies wat je elke maand betaalt.
  • Bescherming tegen prijsstijgingen: Je bent beschermd tegen stijgende energieprijzen.
  • Gemak en zekerheid: Geen zorgen over onverwachte kosten.

Bij ENGIE bieden we verschillende opties voor vaste energiecontracten, zodat je een keuze kunt maken die het beste bij jouw situatie past.

Bereken je maandbedrag

Voorspelbare kosten

Met een vast energiecontract bij ENGIE heb je voorspelbare kosten. Ideaal als je je uitgaven goed wilt plannen. Stel je voor dat je een gezin hebt met twee kinderen. Je weet dat je energierekening elke maand hetzelfde bedrag zal zijn, waardoor je beter kunt sparen voor andere uitgaven zoals vakanties of kleren voor de kinderen. Dit geeft je financiële rust en voorkomt onverwachte verrassingen op je energierekening.

Duurzaam huishouden

Bescherming tegen prijsstijgingen

Energieprijzen kunnen omhoog of omlaag gaan, maar met een vast energiecontract ben je beschermd tegen deze schommelingen. Dit geeft je de zekerheid dat je niet meer betaalt als de marktprijzen stijgen. Bijvoorbeeld wanneer er een koude winter aankomt en de vraag naar energie stijgt, wat normaal gesproken zou leiden tot hogere prijzen. Met een vast energiecontract bij ENGIE hoef je je geen zorgen te maken over deze prijsstijgingen.

Termijnbedrag check in de app

Gemak en zekerheid

Een vast energiecontract biedt gemak en zekerheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte prijsverhogingen en kunt met een gerust hart genieten van je energie. Je hebt het al druk genoeg. Met een vast energiecontract hoef je je geen zorgen te maken over het voortdurend controleren van de energiemarkt voor de beste tarieven. Je kunt erop vertrouwen dat je een stabiele en eerlijke prijs betaalt, waardoor je meer tijd hebt om te besteden aan de dingen die echt belangrijk zijn, zoals quality time met je gezin.

Een groene toekomst

Gratis energie-app voor iedereen. Ook als je geen klant bent.

  • Inzicht in jouw verbruik
  • Eenvoudig en snel je energiezaken regelen
  • Zie direct of je nog goed zit met je termijnbedrag
  • Persoonlijk advies om te verduurzamen én besparen

Download de gratis ENGIE-app. Al meer dan 500.000 keer gedownload. Ook te gebruiken als je geen klant bij ons bent.

Voordelig én duurzaam

Bij ENGIE staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze energiecontracten bieden je niet alleen voordeel en zekerheid, ze zijn ook duurzaam. We investeren in groene energiebronnen zoals wind- en zonne-energie, zodat je met een vast energiecontract bijdraagt aan een beter milieu. Door te kiezen voor ENGIE, kies je voor een toekomst met schone energie.

Nederlandse windenergie