Nieuws

ENGIE klantvriendelijkste energieleverancier van 2024

Bij ENGIE vinden we goede service heel belangrijk. Dagelijks werken al onze collega's er hard aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. En dit harde werken is flink beloond: met een prachtige 7,73 zijn wij uitgeroepen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van 2024!

Verkozen in onafhankelijk onderzoek

Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland wordt sinds 2007 uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MarketResponse. Dit jaar hebben 6.000 consumenten hun mening gegeven over in totaal 352 bedrijven, waaronder een heleboel energieleveranciers. Vorig jaar stonden we met een 7,61 op de derde plaats. Dit jaar pakken we de eerste plaats met een heel mooie 7,73. En daar zijn we echt enorm trots op. We willen alle collega’s bedanken, maar we hebben deze titel ook zeker te danken aan onze klanten. Met hun feedback en input proberen we onze dienstverlening en producten iedere dag weer een stukje beter te maken. En volgend jaar? Dan willen we natuurlijk weer op de 1e plaats staan. Maar we willen vooral het cijfer van onze klanten hoog houden. En liever nóg hoger krijgen. Want klanttevredenheid is de basis van ons succes.

Beoordeling via MarketResponse

"ENGIE heeft hele goede tarieven. De menselijke service is zeer goed en hun app is erg makkelijk en duidelijk in gebruik, daar heb je wat aan. Klantenservice zoals het zou moeten zijn. Als je belt met een vraag of probleem gaan ze het gelijk voor je uitzoeken."

"Overzichtelijke app waarin je precies je verbruik bij kan houden en tips hoe je kunt besparen."

Ranglijst:

  1. ENGIE 7,73
  2. Essent 7,50
  3. Delta 7,45
  4. Greenchoice 7,43
  5. Budget Energie 7,36
Klantvriendelijkste energieleverancier 2024

Bekijk de video van het onderzoek en het evenement van MarketResponse

Bekijk de video van de uitreiking van de prijs