Image

Bij ENGIE kunt u terecht voor het afsluiten van een zakelijk stroomcontract. We bieden oplossingen op maat, waarbij we rekening houden met uw specifieke energiebehoeften en voorkeuren voor duurzame energie. Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende mogelijkheden en voordelen van zakelijke stroom.

Groene zakelijke stroom

Wilt u met uw keuze voor zakelijke stroom een duurzame impact hebben? Dat kan op verschillende manieren. Zo kunt u bij ENGIE kiezen voor groene zakelijke stroom. Groene elektriciteit bij ENGIE is opgewekt uit verschillende bronnen, zoals zon en wind. Onze duurzame energie wordt opgewekt in Nederland en Europa. De kwaliteit van de groene stroom die u zakelijk gebruikt wordt gewaarborgd met garanties van oorsprong, die informatie geven over de hoeveelheid energie, de manier van opwekking en de productiedatum.

Landschap windmolens

Contract zakelijke stroom

Bij zakelijke stroom zijn er verschillende typen contracten. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor de zekerheid van een vaste prijs. Heeft u liever een variabele prijs of wilt u juist meer regie door het online inkopen van elektriciteit of heeft u behoefte aan ondersteuning bij het nemen van slimme inkoopbeslissingen? Ook daarvoor kunt u terecht bij ENGIE. Vraag een persoonlijke offerte aan, wij kijken graag samen met u welke oplossing het beste past.

Vraag een offerte aan

Verduurzaming

Voor bedrijven die veel elektriciteit verbruiken is verduurzaming een belangrijk, maar complex proces. ENGIE is uw partner op dit gebied. Wij zijn niet alleen leverancier van groene energie, maar kunnen meer betekenen voor het verduurzamen van uw organisatie. Hierbij kijken we altijd naar de beste aanpak voor uw situatie, want verduurzamen is maatwerk.

Man staat op dak met zonnepanelen - 540 x 430

Zakelijke stroom tarieven

Benieuwd naar onze scherpe tarieven voor zakelijke stroom? Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen